Runderreepjes met gestoofde aubergine
bewaar
bewaar

Runderreepjes met gestoofde aubergine

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan 4 el olie verhitten en aubergine, ui en knoflook 10 min. bakken. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten, 2 el kappertjes en suiker aan aubergines toevoegen en nog 10 min. afgedekt stoven. In koekenpan rest van olie verhitten en runderreepjes in 4 min. bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Rest van kappertjes over auberginemengsel strooien. Met rijst en runderreepjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Runderreepjes met gestoofde aubergine

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig