Wokgroenten met runderreepjes
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de olie in een grote wok en roerbak de wokgroenten op hoog vuur in 4-5 min. beetgaar.
Neem de groenten uit de wok, verhit de rest van de olie en roerbak het vlees op hoog vuur 1 min., voeg de woksaus toe en verwarm 2 min mee. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.
Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden en schep de groenten en het vlees met de saus op de rijst. Garneer met de koriander.
Wokgroenten met runderreepjes
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de olie in een grote wok en roerbak de wokgroenten op hoog vuur in 4-5 min. beetgaar.
Neem de groenten uit de wok, verhit de rest van de olie en roerbak het vlees op hoog vuur 1 min., voeg de woksaus toe en verwarm 2 min mee. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.
Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden en schep de groenten en het vlees met de saus op de rijst. Garneer met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g zilvervliesrijst
2 el olie
800 g Japanse wokgroente
300 g runderreepjes
150 g verse woksaus teriyaki-honing
1 el geroosterde sesamzaadjes
15 g verse koriander
Dit heb je nodig
wok