Kokos-limoenrijst met vegetarische balletjes
bewaar
bewaar

Kokos-limoenrijst met vegetarische balletjes

Fris dankzij de limoen, romig door de kokosmelk: deze rijst wil je overal bij eten. Hier serveren we het met vega-balletjes.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Breng een pan met het water en de kokosmelk op middelhoog vuur aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze 8 min. Roer regelmatig.

Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil. Giet de rijst af en meng het limoenrasp erdoor. Laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak de vegetarische balletjes ca. 4 min. Doe de wokgroente erbij en bak al omscheppend ca. 5 min. Voeg de teriyakisaus toe en meng erdoor.

Verdeel de rijst over diepe borden en schep de balletjes en groente erover.

variatietipDit gerecht is ook heerlijk met AH Verse woksaus sesam-soja (beker 150 ml).
bereidingstipKokosmelk over? Voeg het toe aan een mix voor pancakes en bak deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Lekker met tropisch fruit.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kokos-limoenrijst met vegetarische balletjes

Fris dankzij de limoen, romig door de kokosmelk: deze rijst wil je overal bij eten. Hier serveren we het met vega-balletjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig