Hartige taart met garnalen en roomkaas
Je hoeft alleen de groenten en garnalen kort te bakken, de oven doet de rest.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Ontdooi het bladerdeeg. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Voeg de groenten en garnalen toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roerbak 5 min. Laat de groenten en garnalen uitlekken.
Vet de taartvorm in. Bekleed de taartvorm met bladerdeeg. Prik de bodem op verschillende plaatsen met een vork in en bestrooi met bloem.
Verdeel de groenten en garnalen over de bodem. Klop de eieren met de roomkaas los en schenk over de groenten. Bak de taart in het midden van oven in 30 min. gaar. Lekker met frisse komkommersalade.
Hartige taart met garnalen en roomkaas
Je hoeft alleen de groenten en garnalen kort te bakken, de oven doet de rest.
hoofdgerecht
null personen
680 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Ontdooi het bladerdeeg. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Voeg de groenten en garnalen toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roerbak 5 min. Laat de groenten en garnalen uitlekken.
Vet de taartvorm in. Bekleed de taartvorm met bladerdeeg. Prik de bodem op verschillende plaatsen met een vork in en bestrooi met bloem.
Verdeel de groenten en garnalen over de bodem. Klop de eieren met de roomkaas los en schenk over de groenten. Bak de taart in het midden van oven in 30 min. gaar. Lekker met frisse komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes diepvries bladerdeeg
2 uien
2 el traditionele olijfolie
400 g Hollandse roerbakmix
375 g verse roze garnalen
4 middelgrote eieren
150 g Garlan cream cheese
Dit heb je nodig
taartvorm (doorsnede 25 cm)