Mango-ijs met meloensalade en yoghurtsaus
bewaar
bewaar

Mango-ijs met meloensalade en yoghurtsaus

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Klop de slagroom en de suiker, maar let op dat deze niet helemaal stijf wordt. Schep de yoghurt erdoor. Houd 4 blaadjes munt achter, snijd de rest in reepjes. Meng de reepjes munt door het roommengsel. Verdeel eerst de helft van het mengsel over de glazen. Verdeel dan de meloensalade er over en ten slotte het ijs. Schep de rest van het roommengsel erover. Garneer met een blaadje munt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mango-ijs met meloensalade en yoghurtsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig