Meloensalade met witte kaas en munt (advertorial)
bewaar
bewaar

Meloensalade met witte kaas en munt (advertorial)

De perfecte zomerse salade voor bij je barbecue of picknick: friszoet door de meloen, hartig door de witte kaas en knapperig door de amandelen.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Rasp de knoflook fijn. Meng 2 el citroensap (per 4 personen) met de olie en de knoflook tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de sjalot in flinterdunne halve ringen. Haal de blaadjes munt van de takjes en snijd fijn. Hak de amandelen grof. Verkruimel de witte kaas.

Meng de sjalot, munt, het citroenrasp, de helft van de amandelen, de helft van de witte kaas en de dressing met de meloenmix. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de salade over een schaal en bestrooi met de rest van de amandelen en de rest van de witte kaas.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Meloensalade met witte kaas en munt (advertorial)

De perfecte zomerse salade voor bij je barbecue of picknick: friszoet door de meloen, hartig door de witte kaas en knapperig door de amandelen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig