Rösti met tomaat en geitenkaas
Aan de slag
Oven op 200 ºC voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in dikke plakken snijden. Rösti, paprika, ui en ei met zout en peper naar smaak mengen. Röstimengsel in ovenschaal scheppen. Met tomaten beleggen en met zout en peper bestrooien. Met olie besprenkelen. In midden van oven in 45 min. gaarbakken. Laatste 5 min. kaas erboven verkruimelen. Met basilicum garneren. Lekker met groene salade en vinaigrette.
Rösti met tomaat en geitenkaas
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
15 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 ºC voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in dikke plakken snijden. Rösti, paprika, ui en ei met zout en peper naar smaak mengen. Röstimengsel in ovenschaal scheppen. Met tomaten beleggen en met zout en peper bestrooien. Met olie besprenkelen. In midden van oven in 45 min. gaarbakken. Laatste 5 min. kaas erboven verkruimelen. Met basilicum garneren. Lekker met groene salade en vinaigrette.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 groene paprika
1 ui
1 bakje trostomaten
1 zak rösti
1 ei
2 eetlepels olijfolie
250 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
½ zakje verse basilicum
Dit heb je nodig
platte ovenschaal (inhoud 2 liter), ingevet