Mangosorbet met sinaasappel
Aan de slag
Schil de sinaasappels dik en verwijder alle witte schilletjes. Snijd de sinaasappel in 12 dunne plakken, besprenkel ze met likeur en laat ze in de koelkast circa 1 uur door en door koud worden. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Leg op elk bord een plak sinaasappel en leg de appelpartjes eroverheen. Schep er een flinke bol sorbetijs op en dek deze af met een plak sinaasappel. Serveer direct.
Mangosorbet met sinaasappel
nagerecht
null personen
90 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Schil de sinaasappels dik en verwijder alle witte schilletjes. Snijd de sinaasappel in 12 dunne plakken, besprenkel ze met likeur en laat ze in de koelkast circa 1 uur door en door koud worden. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Leg op elk bord een plak sinaasappel en leg de appelpartjes eroverheen. Schep er een flinke bol sorbetijs op en dek deze af met een plak sinaasappel. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sinaasappels
2 eetlepels sinaasappellikeur
1 groene appel
1 bakje mangosorbetijs
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel