Kruidige vis op een aardappelbedje
Aan de slag
Vis in magnetron in ca. 7 min. ontdooien. Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappels schillen en in dunne plakjes snijden. Plakjes over bakplaat verdelen, met zout en peper bestrooien en met 4 el margarine bestrijken. Aardappels 10 min. in midden van oven zetten. Vis met zout, peper en viskruiden bestrooien. Vis op aardappels leggen, met rest van margarine bestrijken en nog 10 min. in oven bakken. Bospeen schoonmaken, stukje groen eraan laten zitten, in 8 min. beetgaar koken. Laatste 4 min. doperwten toevoegen. Vis met aardappels en groente serveren.
Kruidige vis op een aardappelbedje
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Vis in magnetron in ca. 7 min. ontdooien. Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappels schillen en in dunne plakjes snijden. Plakjes over bakplaat verdelen, met zout en peper bestrooien en met 4 el margarine bestrijken. Aardappels 10 min. in midden van oven zetten. Vis met zout, peper en viskruiden bestrooien. Vis op aardappels leggen, met rest van margarine bestrijken en nog 10 min. in oven bakken. Bospeen schoonmaken, stukje groen eraan laten zitten, in 8 min. beetgaar koken. Laatste 4 min. doperwten toevoegen. Vis met aardappels en groente serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g koolvisfilet
800 g aardappels
6 eetlepels vloeibare margarine
½ potje viskruiden
1 bos bospeen
250 g doperwtjes