Knapperige vis met avocado-wortelsalade
bewaar
bewaar

Knapperige vis met avocado-wortelsalade

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels in weinig water met zout in 15-20 min. gaarkoken. In diep bord ei loskloppen. In ander diep bord cornflakes mengen met Mexicaanse kruiden. Visfilets door ei wentelen en aan beide kanten in cornflakes drukken. Avocado schillen en in blokjes snijden. In schaal dressing kloppen van citroensap, 1 el olie, zout en peper. Avocadoblokjes en geraspte wortel met dressing omscheppen. In koekenpan 2 el olie verhitten. Visfilets in 10 min. gaarbakken, halverwege voorzichtig keren. Intussen aardappels afgieten en fijnstampen. Zoveel (warme) melk erdoor roeren dat puree smeuïg wordt. Op smaak brengen met zout en peper. Knapperige visfilets serveren met puree en avocado-wortelsalade.

algemeenprijs per persoon 1.20 (in januari 2006)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knapperige vis met avocado-wortelsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig