Kabeljauw met garnalensaus
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Bospeen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kabeljauw in ca. 6 minuten aan beide zijden gaar bakken. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Garnalen ca. 1 minuut meewarmen. Saus op smaak maken met dille, zout en peper. Kabeljauw serveren met aardappels, worteltjes en garnalensaus.
Kabeljauw met garnalensaus
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Bospeen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kabeljauw in ca. 6 minuten aan beide zijden gaar bakken. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Garnalen ca. 1 minuut meewarmen. Saus op smaak maken met dille, zout en peper. Kabeljauw serveren met aardappels, worteltjes en garnalensaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g aardappels
1 bos bospeen
2 schaaltjes kabeljauwfilet
50 g boter of margarine
1 zakje vis-dille saus
1 bakje cocktailgarnalen
2 theelepels dille