Kabeljauw met garnalensaus
bewaar
bewaar

Kabeljauw met garnalensaus

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Bospeen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kabeljauw in ca. 6 minuten aan beide zijden gaar bakken. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Garnalen ca. 1 minuut meewarmen. Saus op smaak maken met dille, zout en peper. Kabeljauw serveren met aardappels, worteltjes en garnalensaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met garnalensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig