Pestospaghetti met tonijn en courgette
bewaar
bewaar

Pestospaghetti met tonijn en courgette

Tonijn, pesto en crème fraîche vormen samen een romige, kruidige saus.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de courgettes in blokjes van 1 cm. Snijd de peterselie fijn en laat de tonijn uitlekken.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Voeg de courgette toe aan de ui en bak 3 min. op middelhoog vuur mee. Meng de pesto, crème fraîche, ⅔ van de tonijn en ⅔ van de peterselie erdoor en verwarm 3 min. mee.

Giet de pasta af en meng door de groentesaus. Verdeel de pasta met de rest van de tonijn over diepe borden en bestrooi met de rest van de peterselie.

combinatietipLekker met komkommersalade.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pestospaghetti met tonijn en courgette

Tonijn, pesto en crème fraîche vormen samen een romige, kruidige saus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig