Garnalenomelet met komkommersalade
bewaar
bewaar

Garnalenomelet met komkommersalade

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In grote koekenpan met antiaanbaklaag kruidenboter verhitten. Soepgroente toevoegen en 5 min. bakken. In kom eieren met zout en peper losroeren. Garnalen toevoegen. Eimengsel bij groentemengsel schenken. Omelet afgedekt op matig vuur in ca. 20 minuten laten stollen. Oven op 220° graden voorverwarmen en broodjes volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Van olie, azijn, peper en zout dressing roeren. Komkommer met dressing mengen. Broodjes halveren. Omelet met broodjes en komkommersalade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalenomelet met komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig