Broodje vegaburger met komkommersalade
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. Tomaten en komkommer wassen en in plakken snijden. Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan olie verhitten en uiringen 5 min. fruiten. Uiringen uit pan nemen en carrés in 8-10 min. gaarbakken. Stokbrood in 4 gelijke stukken snijden en deze overdwars opensnijden. Beetje sla, uiringen en carrés over onderste helften verdelen. Met deel tomaatplakken en bovenste deel stokbrood afdekken. Rest van sla, tomaat en komkommer met slasaus mengen. Komkommersalade bij broodjes vegaburger serveren.
Broodje vegaburger met komkommersalade
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. Tomaten en komkommer wassen en in plakken snijden. Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan olie verhitten en uiringen 5 min. fruiten. Uiringen uit pan nemen en carrés in 8-10 min. gaarbakken. Stokbrood in 4 gelijke stukken snijden en deze overdwars opensnijden. Beetje sla, uiringen en carrés over onderste helften verdelen. Met deel tomaatplakken en bovenste deel stokbrood afdekken. Rest van sla, tomaat en komkommer met slasaus mengen. Komkommersalade bij broodjes vegaburger serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 meergranen stokbrood
4 tomaten
1 komkommer
1 ui
2 eetlepels olie
2 schaaltjes Toscaanse carré
1 zakje ijsbergsla
3 eetlepels slasaus