Vegaburger
Nodig: slechts vijf ingrediënten en tien minuten. En klaar is je verantwoorde lunchgerecht.
Aan de slag
Bak de meergranen pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Schaaf ondertussen de komkommer in de lengte in linten. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vega burgers 5 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Meng de bieslook met de hüttenkäse, de mayonaise, peper en eventueel zout. Snijd de pistolets open en verdeel achtereenvolgens de komkommerlinten, burgers en hüttenkäse erover. Dek af met de bovenste helften van de pistolets en serveer.
Vegaburger
Nodig: slechts vijf ingrediënten en tien minuten. En klaar is je verantwoorde lunchgerecht.
null personen
390 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bak de meergranen pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Schaaf ondertussen de komkommer in de lengte in linten. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vega burgers 5 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Meng de bieslook met de hüttenkäse, de mayonaise, peper en eventueel zout. Snijd de pistolets open en verdeel achtereenvolgens de komkommerlinten, burgers en hüttenkäse erover. Dek af met de bovenste helften van de pistolets en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 AH Liefde & Passie meergranen afbak pistolets
½ komkommer
1 el arachideolie
4 Garden Gourmet vegetarische hamburger
12½ g verse bieslook
200 g koelverse hüttenkäse kaas
1 el mayonaise