Gegrilde bloemkool
Aan de slag
Kook de bloemkoolroosjes 3 minuten in ruim kokend water. Rijg ze vervolgens aan de satéstokjes. Besmeer met olijfolie. Klop het citroensap met 6 eetlepels olijfolie en peper en zout door elkaar. Gril de bloemkoolspiesjes in 3-5 minuten lichtbruin. Leg de spiesjes op een schaal, schenk de citroendressing erover en bestrooi ze met paprikapoeder en sesamzaadjes.
Gegrilde bloemkool
bijgerecht
null porties
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de bloemkoolroosjes 3 minuten in ruim kokend water. Rijg ze vervolgens aan de satéstokjes. Besmeer met olijfolie. Klop het citroensap met 6 eetlepels olijfolie en peper en zout door elkaar. Gril de bloemkoolspiesjes in 3-5 minuten lichtbruin. Leg de spiesjes op een schaal, schenk de citroendressing erover en bestrooi ze met paprikapoeder en sesamzaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 grote bloemkool
8 eetlepels olijfolie
1 citroen
1 theelepel paprikapoeder
4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes
Dit heb je nodig
satéstokjes