Gevuld stokbrood met gehakt
bewaar
bewaar

Gevuld stokbrood met gehakt

Iets te vieren? Deze broodjes zijn perfect voor een feestelijke lunch.

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de stokbroden in de lengte doormidden en hol ze uit. Maak de helft van de broodvulling fijn (bijvoorbeeld in de keukenmachine). Hak de knoflook en de peterselie fijn. Meng de broodvulling met de knoflook, peterselie en de helft van de Italiaanse kruiden door het gehakt. Voeg het zout en royaal zwarte peper toe en kneed alles goed door elkaar. Snijd de mozzarella in blokjes en meng de helft van de mozzarella en de olijven door het gehakt.

Vul de gehalveerde stokbroden met het gehaktmengsel en druk dit goed aan. Snijd de tomaat in plakjes en leg deze erop. Verdeel de rest van de mozzarella, olijven en kruiden erover. Maal er nog wat peper boven en druppel er olijfolie overheen.

Bak de stokbroden in de oven in 30-40 min. goudbruin en gaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevuld stokbrood met gehakt

Iets te vieren? Deze broodjes zijn perfect voor een feestelijke lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig