Ovenschotel met ansjovis en mozzarella
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Tomaten wassen en in halve plakken snijden. Paprika's en ui schoonmaken en in halve ringen snijden. Mozzarella en ansjovis laten uitlekken. Mozzarella halveren. Paprika, tomaat en ui in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Kaas en ansjovis erover verdelen. Schotel in midden van oven in 25 min. gaar laten worden. Boterhammen roosteren, diagonaal doorsnijden en met boter serveren bij ovenschotel.
Ovenschotel met ansjovis en mozzarella
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
25 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Tomaten wassen en in halve plakken snijden. Paprika's en ui schoonmaken en in halve ringen snijden. Mozzarella en ansjovis laten uitlekken. Mozzarella halveren. Paprika, tomaat en ui in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Kaas en ansjovis erover verdelen. Schotel in midden van oven in 25 min. gaar laten worden. Boterhammen roosteren, diagonaal doorsnijden en met boter serveren bij ovenschotel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 vleestomaten
1 zak paprika's rood/groen/geel
1 ui
2 zakjes mini-mozzarella
1 blikje ansjovisfilets in olijfolie
½ volkorenbrood
50 g (room)boter
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 25 cm), ingevet