Groentecurry met ei
bewaar
bewaar

Groentecurry met ei

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren in 6-8 min. bijna hard. Kook de sperziebonen in 3-5 min. gaar.

Verwijder de buitenste bladeren van de kool, snijd de kool in vieren en snijd de harde stronk weg. Snijd de stukken kool daarna in dunne repen. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en de spitskool 2-3 min.

Giet de sperziebonen af en schep ze door de groenten. Roerbak nog 1-2 min. en schep dan de tikka masala erdoor. Warm de groentecurry op zacht vuur nog 2-3 min. door. Pel de eieren en halveer ze. Schep de rijst op de borden en verdeel de groentecurry erover. Leg de eieren erop.

Sperziebonen schoonmaken

Instructievideo - 00:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentecurry met ei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig