Groentecurry met ei
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren in 6-8 min. bijna hard. Kook de sperziebonen in 3-5 min. gaar.
Verwijder de buitenste bladeren van de kool, snijd de kool in vieren en snijd de harde stronk weg. Snijd de stukken kool daarna in dunne repen. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en de spitskool 2-3 min.
Giet de sperziebonen af en schep ze door de groenten. Roerbak nog 1-2 min. en schep dan de tikka masala erdoor. Warm de groentecurry op zacht vuur nog 2-3 min. door. Pel de eieren en halveer ze. Schep de rijst op de borden en verdeel de groentecurry erover. Leg de eieren erop.
Sperziebonen schoonmaken
Instructievideo - 00:22 min.
Groentecurry met ei
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren in 6-8 min. bijna hard. Kook de sperziebonen in 3-5 min. gaar.
Verwijder de buitenste bladeren van de kool, snijd de kool in vieren en snijd de harde stronk weg. Snijd de stukken kool daarna in dunne repen. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en de spitskool 2-3 min.
Giet de sperziebonen af en schep ze door de groenten. Roerbak nog 1-2 min. en schep dan de tikka masala erdoor. Warm de groentecurry op zacht vuur nog 2-3 min. door. Pel de eieren en halveer ze. Schep de rijst op de borden en verdeel de groentecurry erover. Leg de eieren erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g witte snelkookrijst
6 middelgrote eieren
450 g diepvries sperziebonen
1 krop spitskool
1 ui
2 el traditionele olijfolie
520 g Indiase kerriesaus Tikka Masala