Knäckebröd met kipfilet en komkommersalade
Aan de slag
Klop 2 eetlepels mosterd los mets limoensap, sesamolie en sojasaus. Meng de plakjes komkommer met deze dressing en laat even staan. Besmeer 4 sneetjes dun met de rest van de mosterd en beleg elk sneetje met 2 plakjes kipfilet. Leg op de kipfilet nog een sneetje knäckebröd, verdeel hierover de komkommersalade en dek af met het laatste sneetje knäckebröd. Direct serveren!
Knäckebröd met kipfilet en komkommersalade
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop 2 eetlepels mosterd los mets limoensap, sesamolie en sojasaus. Meng de plakjes komkommer met deze dressing en laat even staan. Besmeer 4 sneetjes dun met de rest van de mosterd en beleg elk sneetje met 2 plakjes kipfilet. Leg op de kipfilet nog een sneetje knäckebröd, verdeel hierover de komkommersalade en dek af met het laatste sneetje knäckebröd. Direct serveren!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ limoen
½ komkommer
12 sneetjes sesam knäckebröd
8 plakjes kipfilet
4 eetlepels grove mosterd
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel sojasaus