Tartaartje met witte kaas
bewaar
bewaar

Tartaartje met witte kaas

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de puntjes van de sperziebonen en kook ze in ruim water met wat zout in 8-10 minuten beetgaar. Verhit 2 el olijfolie in een wok en schep de aardappelschijfjes erdoor. Bak de schijfjes met de deksel op de pan op vrij hoog vuur in 5-8 minuten gaar; schep ze af en toe om. Meng de kaas met peper en zout naar smaak door de tartaar en vorm er weer 4 tartaartjes van. Verhit 1 el olijfolie in een niet te grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de tartaartjes in 4-6 minuten bruin; vanbinnen mogen ze nog rosé zijn. Haal de deksel van de pan met aardappeltjes en bak ze in nog enkele minuten goudbruin. Strooi er wat zout over. Spoel de sperziebonen in een vergiet af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. Halveer de tomaatjes. Klop in een slaschaal de azijn met 3 el olijfolie en zout en peper naar smaak tot een dressing en schep de sperziebonen, tomaatjes en veldsla erdoor. Serveer de tartaartjes met de gemengde salade en de gebakken aardappeltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartaartje met witte kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig