Tartaartje met romige tuinerwtenpasta
Aan de slag
Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de tartaartjes dun met olie en bestrooi ze met peper en zout.
Verhit een grillpan en bak de tartaartjes in 5 min. aan weerszijden bruin, ze mogen vanbinnen nog rosé zijn.
Giet de pasta af en houd 2 soeplepels kookvocht apart. Verwarm in dezelfde pan het kookvocht met de tuinerwten en de crème fraîche tot de erwten frisgroen zien. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de pasta door de tuinerwtensaus, serveer met de gegrilde tartaartjes en strooi de blokjes tomaat erover.
Tartaartje met romige tuinerwtenpasta
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de tartaartjes dun met olie en bestrooi ze met peper en zout.
Verhit een grillpan en bak de tartaartjes in 5 min. aan weerszijden bruin, ze mogen vanbinnen nog rosé zijn.
Giet de pasta af en houd 2 soeplepels kookvocht apart. Verwarm in dezelfde pan het kookvocht met de tuinerwten en de crème fraîche tot de erwten frisgroen zien. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de pasta door de tuinerwtensaus, serveer met de gegrilde tartaartjes en strooi de blokjes tomaat erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
2 x 2 stuks tartaartjes
1 el olie
450 g tuinerwten
1 bekertje crème fraîche
2 tomaten
Dit heb je nodig
grillpan