Gegrilde zalmfilet met paprika
Aan de slag
Meng de paprikareepjes met de uiringetjes en 1 eetlepel olijfolie. Roer de yoghurt los met knoflook, dille, 1 eetlepel olijfolie en peper naar smaak. Leg de zalmfilets op de bakplaat, bestrijk ze met yoghurt en verdeel de paprika erover. Schuif de bakplaat 10 cm onder de hete grill en laat de zalm in 6-8 minuten bijna gaar worden en licht kleuren. Lekker met sperziebonen en in de schil gebakken krieltjes in vloeibare margarine met citroenschilletjes.
Gegrilde zalmfilet met paprika
hoofdgerecht
null personen
330 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de paprikareepjes met de uiringetjes en 1 eetlepel olijfolie. Roer de yoghurt los met knoflook, dille, 1 eetlepel olijfolie en peper naar smaak. Leg de zalmfilets op de bakplaat, bestrijk ze met yoghurt en verdeel de paprika erover. Schuif de bakplaat 10 cm onder de hete grill en laat de zalm in 6-8 minuten bijna gaar worden en licht kleuren. Lekker met sperziebonen en in de schil gebakken krieltjes in vloeibare margarine met citroenschilletjes.
dieettip:
dieettip:
dieettip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ gele paprika
1 bosuitje
2 eetlepels olijfolie
75 g Griekse yoghurt
2 teentjes knoflook
1 eetlepel verse dille
0 versgemalen zwarte peper
4 zalmfilets