Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
Deze risotto is zó klaar, en de oven doet het meeste werk.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Pel en snipper de uit. Maak beide soorten paddestoelen schoon en snijd in reepjes. Verhit de olie in een vuurvaste ovenschaal en fruit de ui 2 min. Voeg de rijst toe en bak al omscheppend tot de rijst glanst.
Schenk de bouillon erbij, voeg de paddestoelen toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de risotto in 35 min. in de oven gaar worden. Schep af en toe om. Verkruimel de kaas. Verdeel de rucola over de risotto en bestrooi met kaas.
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
Deze risotto is zó klaar, en de oven doet het meeste werk.
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Pel en snipper de uit. Maak beide soorten paddestoelen schoon en snijd in reepjes. Verhit de olie in een vuurvaste ovenschaal en fruit de ui 2 min. Voeg de rijst toe en bak al omscheppend tot de rijst glanst.
Schenk de bouillon erbij, voeg de paddestoelen toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de risotto in 35 min. in de oven gaar worden. Schep af en toe om. Verkruimel de kaas. Verdeel de rucola over de risotto en bestrooi met kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
400 g portobello champignons
500 g champignons
3 el traditionele olijfolie
300 g risottorijst
750 ml groentebouillon van tablet
100 g Danablu blauwaderkaas 50+
75 g rucolasla