Gevulde courgettes met zalm
bewaar
bewaar

Gevulde courgettes met zalm

15 min. bereiden / 15 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Courgettes wassen, in lengte doormidden snijden en met scherp mesje uithollen. Peper schoonmaken en fijnsnipperen. Knoflook pellen en snipperen. Zalm laten uitlekken, vel en graatjes verwijderen. In koekenpan 2 el olie verhitten en stukjes courgette, peper en knoflook 5 min. bakken. Zalm toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. Courgettes vullen met zalmmengsel, in ovenschaal zetten, met rest olie besprenkelen en 15 min. in midden van oven bakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Lekker met tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde courgettes met zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig