Tomatensoep met sardine-crostini's
Aan de slag
Grill verwarmen. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olijfolie in pan verhitten en ui en tomaat zachtjes verhitten. Soep volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Brood diagonaal halveren en op bakplaat leggen. Sardinefilets afgieten, olie opvangen. Knoflook boven olie uitpersen en over brood verdelen. Brood enkele min. onder grill knapperig bakken. Tomaat en ui door soep roeren. Sardinefilets in stukjes verdelen en op brood (crostini's) leggen. Soep serveren met crostini's.
Tomatensoep met sardine-crostini's
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill verwarmen. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olijfolie in pan verhitten en ui en tomaat zachtjes verhitten. Soep volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Brood diagonaal halveren en op bakplaat leggen. Sardinefilets afgieten, olie opvangen. Knoflook boven olie uitpersen en over brood verdelen. Brood enkele min. onder grill knapperig bakken. Tomaat en ui door soep roeren. Sardinefilets in stukjes verdelen en op brood (crostini's) leggen. Soep serveren met crostini's.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 trostomaten
2 uien
1 el traditionele olijfolie
110 g Italiaanse tomatensoep
8 sneetjes volkorenbrood
240 g sardinefilets
1 teen knoflook