Tomatensoep met knoflookbroodjes
Een beetje van jezelf en een beetje van Appie.
Aan de slag
Halveer de pistolets. Pel de knoflook en pers uit boven de olie. Smeer de snijvlakken van de pistolets in met de knoflookolie.
Breng in een soeppan het water aan de kook. Kruis de tomaten in, houd ze even in een pan met kokend water en ontvel ze. Snijd de tomaten in blokjes. Voeg de tomaten en de soepmix toe aan het water en kook 5 min. zachtjes door.
Verwarm de grill voor. Snijd de basilicum voor. Grill de pistolets 1 min. Verdeel de soep over de borden, garneer met basilicum en serveer met de knoflookbroodjes.
Tomatensoep met knoflookbroodjes
Een beetje van jezelf en een beetje van Appie.
voorgerecht
null personen
200 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de pistolets. Pel de knoflook en pers uit boven de olie. Smeer de snijvlakken van de pistolets in met de knoflookolie.
Breng in een soeppan het water aan de kook. Kruis de tomaten in, houd ze even in een pan met kokend water en ontvel ze. Snijd de tomaten in blokjes. Voeg de tomaten en de soepmix toe aan het water en kook 5 min. zachtjes door.
Verwarm de grill voor. Snijd de basilicum voor. Grill de pistolets 1 min. Verdeel de soep over de borden, garneer met basilicum en serveer met de knoflookbroodjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bruine pistolets
2 tenen knoflook
3 el traditionele olijfolie
750 ml water
4 trostomaten
½ pak Honig tomatensoep
15 g verse basilicum