Reuzenbonensalade met appel en tonijn
Aan de slag
Appel met 1 el citroensap besprenkelen. Rest van citroensap met olijfolie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Tonijn met vork losmaken en met bonen, appel en sjalot door dressing scheppen. Tuinkers losknippen en 1/4 deel door salade scheppen. Brood roosteren. Op elke snee brood salade scheppen en garneren met toef tuinkers.
Reuzenbonensalade met appel en tonijn
null personen
260 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Appel met 1 el citroensap besprenkelen. Rest van citroensap met olijfolie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Tonijn met vork losmaken en met bonen, appel en sjalot door dressing scheppen. Tuinkers losknippen en 1/4 deel door salade scheppen. Brood roosteren. Op elke snee brood salade scheppen en garneren met toef tuinkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 appel
2 eetlepels citroensap
3 eetlepels olijfolie extra vierge
1 blik tonijn naturel
½ blik reuzenbonen
1 sjalot
1 bakje tuinerwten-wortel
4 sneetjes volkorenbrood