Asperges met pasta en ham
bewaar
bewaar

Asperges met pasta en ham

Romig pastagerecht met witte asperges, gebakken parmaham en pittige kaas.

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd van het onderste deel van de asperges ca. 2 cm af. Schil de asperges vanaf de kop met een dunschiller rondom. Kook de asperges in een aspergepan of hoge pan met ruim water, het zout en de suiker in 15 min. beetgaar.

Kook de tagliatelle volgens de verpakking. Snipper de ui en fruit in een steelpan 2 min. in olie. Voeg de ham toe en bak voor 3 min. mee. Knip de peterselie fijn en voeg deze samen met de crème fraîche toe. Breng de saus op smaak met peper en eventueel zout. Meng de tagliatelle door de saus en schep deze in de diepe borden. Leg de asperges erop en strooi de kaas erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Asperges met pasta en ham

Romig pastagerecht met witte asperges, gebakken parmaham en pittige kaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig