Romige penne-broccolischotel
Aan de slag
Penne in 10-12 min. beetgaar koken. Broccoli 5 min. koken, afgieten en warmhouden. Intussen soja cuisine verwarmen, roomkaas toevoegen en tot gebonden saus roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Penne goed laten uitlekken en met broccoli en kaas door saus roeren. Goed doorwarmen. Penneschotel op vier borden scheppen en garneren met cashewnoten.
Romige penne-broccolischotel
hoofdgerecht
null personen
335 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Penne in 10-12 min. beetgaar koken. Broccoli 5 min. koken, afgieten en warmhouden. Intussen soja cuisine verwarmen, roomkaas toevoegen en tot gebonden saus roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Penne goed laten uitlekken en met broccoli en kaas door saus roeren. Goed doorwarmen. Penneschotel op vier borden scheppen en garneren met cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g volkoren penne
300 g broccoli
125 ml soja cuisine
50 g verse roomkaas met kruiden
50 g belegen kaas
25 g cashewnoten