Romige rodekool met lekkerbek
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Appels schillen en in dunne partjes snijden. Rodekool, appels en rozijnen zachtjes verwarmen. Vis in midden van oven 8 minuten verwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Cashewnoten grofhakken. Soja cuisine en cashewnoten door rodekool roeren, door en door warm laten worden en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met lekkerbekjes en puree.
Romige rodekool met lekkerbek
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Appels schillen en in dunne partjes snijden. Rodekool, appels en rozijnen zachtjes verwarmen. Vis in midden van oven 8 minuten verwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Cashewnoten grofhakken. Soja cuisine en cashewnoten door rodekool roeren, door en door warm laten worden en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met lekkerbekjes en puree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 appels
1 pakje rode kool met appel
4 eetlepels rozijnen
2 schaaltjes gebakken lekkerbekjes
1 pak puree à la minute
100 g ongezouten cashewnoten
100 ml soja cuisine