Spaghetti met romige kaas-speksaus
bewaar
bewaar

Spaghetti met romige kaas-speksaus

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In pan spaghetti beetgaar koken. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Van olie, azijn, zout, peper en helft van knoflook dressing roeren. Tomaten met dressing mengen. Spek in reepjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag spek uitbakken. Rest knoflook toevoegen en meebakken. In steelpan Soja Cuisine verwarmen. Beetje bij beetje kaas toevoegen en laten smelten. Spek laten uitlekken en aan kaassaus toevoegen. Saus met peper op smaak brengen. Spaghetti afgieten en met saus mengen. Met tomatensalade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met romige kaas-speksaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig