Spaghetti met romige kaas-speksaus
Aan de slag
In pan spaghetti beetgaar koken. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Van olie, azijn, zout, peper en helft van knoflook dressing roeren. Tomaten met dressing mengen. Spek in reepjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag spek uitbakken. Rest knoflook toevoegen en meebakken. In steelpan Soja Cuisine verwarmen. Beetje bij beetje kaas toevoegen en laten smelten. Spek laten uitlekken en aan kaassaus toevoegen. Saus met peper op smaak brengen. Spaghetti afgieten en met saus mengen. Met tomatensalade serveren.
Spaghetti met romige kaas-speksaus
hoofdgerecht
null personen
860 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan spaghetti beetgaar koken. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Van olie, azijn, zout, peper en helft van knoflook dressing roeren. Tomaten met dressing mengen. Spek in reepjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag spek uitbakken. Rest knoflook toevoegen en meebakken. In steelpan Soja Cuisine verwarmen. Beetje bij beetje kaas toevoegen en laten smelten. Spek laten uitlekken en aan kaassaus toevoegen. Saus met peper op smaak brengen. Spaghetti afgieten en met saus mengen. Met tomatensalade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g spaghetti
6 tomaten
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel azijn
1 pakje gerookt ontbijtspek
½ pakje soja cuisine
1 zakje gemalen belegen kaas