Pestostamppot met gerookt ontbijtspek
bewaar
bewaar

Pestostamppot met gerookt ontbijtspek

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, in stukken snijden en in weinig water met zout in 20 min. gaarkoken. Spinazie grof snijden. Tomaten wassen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In droge koekenpan plakjes spek in 6 min. knapperig bakken. Melk verwarmen. Aardappels afgieten en fijnstampen. Met melk en pesto een smeuïge puree maken. Spinazie en tomaat door puree roeren, ca. 3 min door en door verwarmen en geheel met peper op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen en spek erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pestostamppot met gerookt ontbijtspek

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig