Visburger met komkommer-yoghurtsaus
Zó klaar en zó op, maak maar vast een dubbele!
Aan de slag
Schaaf de helft van de komkommer in de lengte in linten. Snijd de andere helft in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng in een kommetje de mayonaise, blokjes komkommer en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwburgers in 6-8 min. goudbruin en gaar. Snijd de bolletjes open en beleg de onderste helften met de komkommerstroken. Leg de visburgers erop en verdeel de saus erover.
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
Instructievideo - 02:03 min.
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
Zó klaar en zó op, maak maar vast een dubbele!
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf de helft van de komkommer in de lengte in linten. Snijd de andere helft in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng in een kommetje de mayonaise, blokjes komkommer en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwburgers in 6-8 min. goudbruin en gaar. Snijd de bolletjes open en beleg de onderste helften met de komkommerstroken. Leg de visburgers erop en verdeel de saus erover.
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ komkommer
2 el verse bieslook
6 el mayonaise met yoghurt
2 el traditionele olijfolie
4 gepaneerde kabeljauwburgers
4 bruine bollen