Pastagratin met spinazie en salami
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Spinazie ontdooien volgens aanwijzing op verpakking. In hapjespan olie verhitten en knoflook en ui 2 min. zachtjes bakken. Champignons toevoegen en op hoog vuur in 3-4 min. bruinbakken. Salami in reepjes snijden. Spinazie, salami en pasta door champignonmengsel scheppen. Geheel al omscheppend verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta overdoen in ovenschaal. Kaas erover strooien en onder grill in 5 min. goudbruin laten kleuren. Lekker met tomatensalade.
Pastagratin met spinazie en salami
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Spinazie ontdooien volgens aanwijzing op verpakking. In hapjespan olie verhitten en knoflook en ui 2 min. zachtjes bakken. Champignons toevoegen en op hoog vuur in 3-4 min. bruinbakken. Salami in reepjes snijden. Spinazie, salami en pasta door champignonmengsel scheppen. Geheel al omscheppend verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta overdoen in ovenschaal. Kaas erover strooien en onder grill in 5 min. goudbruin laten kleuren. Lekker met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak spinazie à la crème
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
1 ui
1 bakje gesneden champignons
150 g salami
300 g beetgaar gekookt pasta
100 g geraspte pittige kaas
Dit heb je nodig
lage ovenschaal