Vegetarische wokschotel met cashewnoten
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de roerbakblokjes 2 min. op hoog vuur. Neem de blokjes met een schuimspaan uit de wok.
Verhit de rest van de olie in een wok en bak al omscheppend de wokgroenten op hoog vuur 4 min. Pers de gember inclusief de schil in een knoflookpers boven het gerecht.
Doe de roerbakblokjes terug in de pan en schep het geheel om, breng op smaak met de sojasaus. Verdeel de rijst over de borden en leg het groentemengsel ernaast. Bestrooi het gerecht met de cashewnoten.
Vegetarische wokschotel met cashewnoten
hoofdgerecht
null personen
885 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de roerbakblokjes 2 min. op hoog vuur. Neem de blokjes met een schuimspaan uit de wok.
Verhit de rest van de olie in een wok en bak al omscheppend de wokgroenten op hoog vuur 4 min. Pers de gember inclusief de schil in een knoflookpers boven het gerecht.
Doe de roerbakblokjes terug in de pan en schep het geheel om, breng op smaak met de sojasaus. Verdeel de rijst over de borden en leg het groentemengsel ernaast. Bestrooi het gerecht met de cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g witte snelkookrijst
4 el zonnebloemolie
175 g Valess roerbakblokjes
400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
½ cm verse gember
3 el Japanse sojasaus
2 el ongezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok