Gewokte groente, hoisinsaus en cashewnoten
Haal je wok tevoorschijn, want we gaan wokken! Chinese wokgroente in hoisinsaus, sojasaus en wat sambal erbij en je hoeft alleen nog rijst te koken.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afgedekt staan tot gebruik.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten 5 min. op middelhoog vuur. Schep uit de pan en hak grof. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en roerbak de ui 2 min. Voeg de knoflook en de wokgroente toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de hoisinsaus, sojasaus en sambal toe.
Verdeel de rijst en de groente over de borden en bestrooi met de cashewnoten.
Gewokte groente, hoisinsaus en cashewnoten
Haal je wok tevoorschijn, want we gaan wokken! Chinese wokgroente in hoisinsaus, sojasaus en wat sambal erbij en je hoeft alleen nog rijst te koken.
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afgedekt staan tot gebruik.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten 5 min. op middelhoog vuur. Schep uit de pan en hak grof. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en roerbak de ui 2 min. Voeg de knoflook en de wokgroente toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de hoisinsaus, sojasaus en sambal toe.
Verdeel de rijst en de groente over de borden en bestrooi met de cashewnoten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g langgraanrijst
100 g ongezouten cashewnoten
1 middelgrote ui
2 tenen knoflook
3 el zonnebloemolie
600 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
2 el hoisinsaus
1 el sojasaus
1 el sambal manis
Dit heb je nodig
wok