Gevulde witlofblaadjes
Aan de slag
Rooster de pecannoten kort in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Halveer de noten in de lengte. Schep in een kom de wortel om met de tomatentapenade. Haal de mooiste 18 blaadjes van de stronkjes witlof. Leg op elk blaadje witlof een schepje wortelmengsel en een halve pecannoot.
algemeenWeinig tijd? Gebruik voorgesneden peenjulienne (zakje 150 g).
Gevulde witlofblaadjes
null porties
90 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de pecannoten kort in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Halveer de noten in de lengte. Schep in een kom de wortel om met de tomatentapenade. Haal de mooiste 18 blaadjes van de stronkjes witlof. Leg op elk blaadje witlof een schepje wortelmengsel en een halve pecannoot.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
9 pecannoten
30 g wortel
2 eetlepels zongedroogde tomatentapenade
4 struikjes witlof