Gratin van artisjok en tuinbonen
bewaar
bewaar

Gratin van artisjok en tuinbonen

15 min. bereiden / 20 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Slankroom bijna stijfkloppen. Ei, mosterd, citroenschil, -sap en 1/2 tl zout en peper erdoor scheppen. In ovenschaal artisjokken tegen elkaar aan zetten. Tomaatjes en tuinbonen erover verdelen. Roommengsel erop scheppen en gladstrijken. Kaas erover verdelen. Schaal in midden van oven in 20 min. goudbruin bakken. Gratin serveren met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gratin van artisjok en tuinbonen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig