Bonen-tarlyschotel met ansjovis en rozemarijn
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sperziebonen in 5 min. beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Tarwe in met bakpapier beklede ovenschaal leggen. In kom ansjovis mengen met olie, rozemarijn, knoflook en peper naar smaak. Sperziebonen, ui, tomaatjes, kidneybonen en kaasblokjes met ansjovisolie omscheppen en geheel op tarwe leggen. Bonenschotel in midden van oven in 30 min. gaarbakken.
Bonen-tarlyschotel met ansjovis en rozemarijn
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sperziebonen in 5 min. beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Tarwe in met bakpapier beklede ovenschaal leggen. In kom ansjovis mengen met olie, rozemarijn, knoflook en peper naar smaak. Sperziebonen, ui, tomaatjes, kidneybonen en kaasblokjes met ansjovisolie omscheppen en geheel op tarwe leggen. Bonenschotel in midden van oven in 30 min. gaarbakken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g tarly
500 g panklare sperziebonen
4 ansjovisfilets
4 el olijfolie
1 takje verse rozemarijn
1 ui
250 g cherrytomaten
1 blik kidneybonen
100 g witte kaasblokjes
Dit heb je nodig
bakpapier
ovenschaal inhoud ca. 2 liter