Bonen-tarlyschotel met ansjovis en rozemarijn
bewaar
bewaar

Bonen-tarlyschotel met ansjovis en rozemarijn

15 min. bereiden / 30 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Sperziebonen in 5 min. beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Tarwe in met bakpapier beklede ovenschaal leggen. In kom ansjovis mengen met olie, rozemarijn, knoflook en peper naar smaak. Sperziebonen, ui, tomaatjes, kidneybonen en kaasblokjes met ansjovisolie omscheppen en geheel op tarwe leggen. Bonenschotel in midden van oven in 30 min. gaarbakken.

algemeenBent u iemand die bij het boodschappen doen altijd het product pakt dat nog het langst houdbaar is? Bedenk dan wel dat de houdbaarheidsdatum alleen geldt als je de verpakking nog niet hebt aangebroken. Is de verpakking eenmaal open, dan zegt de datum niets meer! De meeste producten die gekoeld bewaard moeten worden, zijn dan nog een dag of drie te gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bonen-tarlyschotel met ansjovis en rozemarijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig