Gevulde forel met koolraappuree
bewaar
bewaar

Gevulde forel met koolraappuree

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Ovenschaal bekleden met bakpapier. Hazelnoten in droge koekenpan goudbruin roosteren. In keukenmachine peterselie met knoflook en hazelnoten fijnmalen. Olie en azijn erdoor mengen, op smaak brengen met zout en peper. Buikholten van forellen met notenmengsel vullen. Forellen met plakjes rauwe ham omwikkelen, in ovenschaal leggen en in ca. 20 min. in midden van oven gaarbakken. Intussen koolraap in 15 min. gaarkoken. In magnetron in glazen schaal met bodem water tuinerwten afgedekt 2 min. op vol vermogen verhitten of volgens aanwijzingen op pak in pan op vuur bereiden. Melk verwarmen. Koolraap afgieten, warme melk toevoegen en met stamper tot grove puree stampen. Tuinerwten en puree mengen, op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met puree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde forel met koolraappuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig