Gebakken appeltjes met abrikozenjam
bewaar
bewaar

Gebakken appeltjes met abrikozenjam

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Slagroom met mixer of garde halfstijf kloppen. Appels schillen en in partjes snijden. In koekenpan boter smelten en appelpartjes op matig vuur aan beide kanten lichtbruin bakken. Kaneel over appelpartjes strooien. Calvados in pan schenken en nog even verwarmen, tot calvados vrijwel verdampt is. Appelpartjes over vier borden verdelen en beetje jam erop scheppen (jam eventueel even met appeltjes meewarmen als deze te dik is). Op elk bord wat slagroom scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken appeltjes met abrikozenjam

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig