Pittige tijgergarnalen met knoflook
bewaar
bewaar

Pittige tijgergarnalen met knoflook

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Meng in een kom het citroensap, 2 el olie, de rode peper en zout naar smaak. Schep de garnalen erdoor en marineer minstens 15 min. Doe de knoflook en de koriander in aparte schaaltjes. Bewaar de garnalen en kruiden tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Verhit in een gourmetpannetje een beetje olijfolie. Bak al omscheppend de garnalen met wat knoflook, tot de garnalen roze zijn. Schep er naar smaak koriander door.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige tijgergarnalen met knoflook

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig