Pittige tijgergarnalen met knoflook
Aan de slag
Meng in een kom het citroensap, 2 el olie, de rode peper en zout naar smaak. Schep de garnalen erdoor en marineer minstens 15 min. Doe de knoflook en de koriander in aparte schaaltjes. Bewaar de garnalen en kruiden tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Verhit in een gourmetpannetje een beetje olijfolie. Bak al omscheppend de garnalen met wat knoflook, tot de garnalen roze zijn. Schep er naar smaak koriander door.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Pittige tijgergarnalen met knoflook
bijgerecht
null personen
125 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Meng in een kom het citroensap, 2 el olie, de rode peper en zout naar smaak. Schep de garnalen erdoor en marineer minstens 15 min. Doe de knoflook en de koriander in aparte schaaltjes. Bewaar de garnalen en kruiden tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Verhit in een gourmetpannetje een beetje olijfolie. Bak al omscheppend de garnalen met wat knoflook, tot de garnalen roze zijn. Schep er naar smaak koriander door.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels olijfolie
1 rode peper
½ zak tijgergarnalen
6 tenen knoflook
1 bakje verse koriander
Dit heb je nodig
gourmetstel