Scholfilet met hazelnotenkorstje
Aan de slag
Dep de scholfilets droog met keukenpapier en snijd in 4 gelijke repen. Leg in een schaal en besprenkel met het citroensap en breng op smaak met peper. Meng in een kommetje de hazelnoten, kaas, basilicum en bieslook.
Verhit de olie in de gourmetpannetjes. Leg telkens een reep scholfilet in ieder pannetje en verdeel een 1/4 van het noten-kaasmengsel erover. Zet de pannetjes onder de gourmetgrill en laat in 3-5 min. lichtbruin en gaar worden.
Scholfilet met hazelnotenkorstje
bijgerecht
null personen
205 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Dep de scholfilets droog met keukenpapier en snijd in 4 gelijke repen. Leg in een schaal en besprenkel met het citroensap en breng op smaak met peper. Meng in een kommetje de hazelnoten, kaas, basilicum en bieslook.
Verhit de olie in de gourmetpannetjes. Leg telkens een reep scholfilet in ieder pannetje en verdeel een 1/4 van het noten-kaasmengsel erover. Zet de pannetjes onder de gourmetgrill en laat in 3-5 min. lichtbruin en gaar worden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 scholfilets
1 el citroensap
2 el hazelnoten
50 g belegen kaas
1 el basilicum
1 el bieslook
1 el olijfolie
Dit heb je nodig
gourmetstel
keukenpapier