Biefstuk met droge kerriemarinade
Aan de slag
In droge koekenpan met antiaanbaklaag venkelzaad en korianderblad roosteren en in vijzel kneuzen. In kom komijn, kerrie, eventueel chilipepeper en geroosterde kruiden mengen met zout en peper. Biefstukken halveren en in plakjes van 1 cm dik snijden. Plakjes met kruidenmengsel inwrijven. Aan tafel telkens plakje biefstuk aan fonduevork steken en in hete olie in 1 min. bruinbakken.
Biefstuk met droge kerriemarinade
bijgerecht
null personen
155 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan met antiaanbaklaag venkelzaad en korianderblad roosteren en in vijzel kneuzen. In kom komijn, kerrie, eventueel chilipepeper en geroosterde kruiden mengen met zout en peper. Biefstukken halveren en in plakjes van 1 cm dik snijden. Plakjes met kruidenmengsel inwrijven. Aan tafel telkens plakje biefstuk aan fonduevork steken en in hete olie in 1 min. bruinbakken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 theelepel venkelzaad
1 theelepel gedroogd korianderblad
½ theelepel gemalen komijn (djinten)
½ eetlepel kerriepoeder
1 chilipeper
2 (kogel)biefstukken
Dit heb je nodig
vijzel
fonduepan met olie
fonduevorken