Marokkaanse balletjes met knoflooksaus
Aan de slag
Couscous 5 min. in 50 ml kokend water wellen. In kom gehakt, gewelde couscous, sjalot, knoflook, munt en kaneel door elkaar kneden. Pittig op smaak brengen met zout en cayennepeper. Van gehakt 20-24 balletjes vormen. Aan tafel telkens gehaktballetje aan fonduevork steken en in hete olie in 4 min. bruin en gaar bakken. Knoflooksaus erbij serveren.
Marokkaanse balletjes met knoflooksaus
bijgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Couscous 5 min. in 50 ml kokend water wellen. In kom gehakt, gewelde couscous, sjalot, knoflook, munt en kaneel door elkaar kneden. Pittig op smaak brengen met zout en cayennepeper. Van gehakt 20-24 balletjes vormen. Aan tafel telkens gehaktballetje aan fonduevork steken en in hete olie in 4 min. bruin en gaar bakken. Knoflooksaus erbij serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
30 g couscous
250 g rundergehakt
1 sjalot
1 teentje knoflook
2 eetlepels verse munt
1 mespunt kaneel
0 cayennepeper
150 ml knoflooksaus
Dit heb je nodig
fonduepan met olie
fonduevorken