Afrikaanse couscousburger
Aan de slag
In kom couscous in 50 ml kokend water 6 min. wellen. In kom rundergehakt, gewelde couscous, shoarmakruiden, sjalot, munt, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In koekenpan olie verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. gaar en bruin bakken, halverwege keren.
Afrikaanse couscousburger
hoofdgerecht
null personen
250 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kom couscous in 50 ml kokend water 6 min. wellen. In kom rundergehakt, gewelde couscous, shoarmakruiden, sjalot, munt, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In koekenpan olie verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. gaar en bruin bakken, halverwege keren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels couscous
300 g rundergehakt
½ eetlepel shoarmakruiden
1 sjalot
2 takjes munt
0 versgemalen peper
2 eetlepels olie