Runderreepjes met tomatensaus
Aan de slag
Uien en knoflook pellen en snipperen. In hapjespan 3 el boter verhitten. Runderreepjes rondom dichtschroeien. Vuur laag zetten en ui en knoflook bij vlees doen. Geheel 2 min. bakken. Tomatensaus erbij schenken. Saus 20 min. met deksel op pan op laag vuur stoven. Risotto met rest van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Boontjesmix in 5 min. beetgaar koken. Runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto serveren.
Runderreepjes met tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
815 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Uien en knoflook pellen en snipperen. In hapjespan 3 el boter verhitten. Runderreepjes rondom dichtschroeien. Vuur laag zetten en ui en knoflook bij vlees doen. Geheel 2 min. bakken. Tomatensaus erbij schenken. Saus 20 min. met deksel op pan op laag vuur stoven. Risotto met rest van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Boontjesmix in 5 min. beetgaar koken. Runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 teentjes knoflook
5 eetlepels boter
1 schaal runderreepjes naturel
500 ml tomatensaus (sugo traditionale
2 zakjes risotto alla Milanese
2 zakjes boontjesmix