Risotto met gebakken roodbaars
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten in ovenschaal leggen, knoflook en olijven erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Helft van olie erover druppelen. Schaal 10 cm onder grill schuiven en tomaten ca. 10 min. roosteren. Intussen rest van olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Roodbaarsfilets in 8 min. gaar bakken. Zout en peper over vis strooien. Boter door saffraanrisotto roeren. Risotto over vier borden verdelen. Tomaten erop leggen en roodbaarsfilet ernaast leggen.
Risotto met gebakken roodbaars
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten in ovenschaal leggen, knoflook en olijven erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Helft van olie erover druppelen. Schaal 10 cm onder grill schuiven en tomaten ca. 10 min. roosteren. Intussen rest van olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Roodbaarsfilets in 8 min. gaar bakken. Zout en peper over vis strooien. Boter door saffraanrisotto roeren. Risotto over vier borden verdelen. Tomaten erop leggen en roodbaarsfilet ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes Risotto alla Milanese
6 tomaten
4 teentjes knoflook
50 g zwarte olijven zonder pit
4 eetlepels olijfolie
2 maal 200 g roodbaarsfilet
1 eetlepel boter