Risotto met gebakken roodbaars
bewaar
bewaar

Risotto met gebakken roodbaars

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten in ovenschaal leggen, knoflook en olijven erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Helft van olie erover druppelen. Schaal 10 cm onder grill schuiven en tomaten ca. 10 min. roosteren. Intussen rest van olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Roodbaarsfilets in 8 min. gaar bakken. Zout en peper over vis strooien. Boter door saffraanrisotto roeren. Risotto over vier borden verdelen. Tomaten erop leggen en roodbaarsfilet ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Risotto met gebakken roodbaars

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig