Courgettesalade met risotto
bewaar
bewaar

Courgettesalade met risotto

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Courgettes schoonmaken en met kaasschaaf in plakken schaven. Courgetteplakken in water met zout ca. 2 minuten koken. Afspoelen met koud water, laten uitlekken en afkoelen. Intussen risotto bereiden met boter volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten in dunne reepjes snijden. Sjalotjes pellen en snipperen. Dressing roeren van azijn en olie. Op smaak brengen met zout en peper. Sjalotjes, tomaatreepjes en dressing door courgette scheppen. Kipreepjes door risotto scheppen en nog 1 minuut meewarmen. Risotto serveren met courgettesalade. Lekker met pittige geraspte kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Courgettesalade met risotto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig